За нас

Здравейте,щом сте влезли в графа „За нас“, то значи живо се вълнувате кои сме ние!


Horta са тениски и дрехи, който са създадени с много любов, отдаденост и идеология. Тениската не е просто дреха, тениската е израз на мироглед, израз на послание, или ако щеш на настроение. Тениската има житейски цикъл дори - първо я носиш постоянно, после си вземаш друга - ама пак си носиш старата. Първо ходи с теб на партита, после е с теб просто така ( щот е яка ), след това е с теб във вас докато си почиваш пред Плейстейшна и ги мачкаш ( примерно ), или просто си с приятели и им печеш най-яката пица на света. Та вмирисаната на пица тениска е пак с теб. И после идва момента в които просто е тениската с която спиш. Е кажи че не е вярно.


Та така стана и с нас - много време мина докато създадохме Horta тениски.


Horta са тениски, които дори и след 8967-то пране не променят формата и размера си ( писна ни от тениски, които след първото пране приличат на чувал ) :D


Печата на тениските ни е леко с ретро усещане, и е много як. А да, и по вероятно е да скъсате тениската си от пране, но не и да "падне" творбата от нея :)


А кои сме ние ли?

Та на кратко - ние сме млади (в зависимост от схващанията на даден индивид за младост), упорити (по скоро твърдоглави) и мнооого трудолюбиви (тук нямаме какво да кажем за опровержение на факта) приятели, който имат мааалко по–странно виждане за света (особено единия).


Направихме този сайт с мерак (то си личи), подтикнати от желанието ни да обличаме качествени тениски с шантави (някои странни) дизайни.


Общо взето стана така:

-   Писна ми да получвам кофти тениски с много як дизайн?!!?

-   Ами, направи си тогава на яка тениска, с там к‘вот искаш!

-   Ами, добре пък!


И така…..


Та така стана тази работа със сайта.


Екипът на Хорта!